Spring til indhold

Flytning mellem København og Aalborg

Spar penge på din flytning mellem Aalborg og København

Som flyttefirma med base i Aalborg har vi naturligvis mange flytninger til og fra Aalborg. Men vi flytter selvfølgelig overalt i Danmark – uanset startsted og slutsted. Og vi har efterhånden været godt og grundigt rundt i hele landet. Ja om vi snakker Aarhus eller Odense så har vi været der.

En by optræder dog hyppigere på gps’en end andre byer. Og det er vores hovedstad: København. Vi har stor erfaring i flytte både til og fra Sjælland. Derfor kan vi også tilbyde særligt gode priser netop hertil. Vi kan både hente den lille lejlighed men også store huse kan vi tømme og flytte mellem Sjælland og Jylland.

Fleksibel flytning med besparelse

Hos Aalborg Discount Flyt tager vi meget tit turen fra Aalborg til København og retur. Og det betyder, at vi kan tilbyde dig en besparelse på netop denne rute. Vi henter gerne dit indbo en dag og levere næste dag. På den måde får du en behagelig og tryg flytning sammen med vores glade flyttemænd.

Skal du have flyttet noget mellem Aalborg og København i en fart, er vi selvfølgelig klar til at rykke ud med det samme.  

Vi sejler ofte frem og tilbage med Molslinjen. Så får vores flyttemænd en velfortjent pause. Det er selvfølgelig afhængig af hvor du flytter til eller fra. Slagelse eller Hillerød.

Vi flytter det hele mellem Aalborg og København

Hos Aalborg Discount Flyt er vi klar til at flytte alt det, du skal have flyttet. Uanset, hvad det måtte være, finder vi en løsning og leverer til aftalt tid.

Vi flytter altså både indbo fra dit hus eller din lejlighed og stykgods på ruten mellem Aalborg og København.

Ring til Kim på Tlf. 40 37 75 22 og hør nærmere om muligheder, priser og datoer, når du skal flytte mellem Aalborg og København.