Spring til indhold

Udtalelse fra kunder

LogicMedia

Erhvervskunde

Vores oplevelse med Aalborg Flyttefirma levede ikke bare op til forventningerne – den oversteg dem. Fra dag ét var vores kontaktperson, Jonas, yderst serviceminded; han var afslappet og behagelig, og han lyttede til vores behov, så hele flytningen blev tilrettelagt på vores præmisser. Havde vi en forespørgsel, var han hurtig til at svare, og han ydede en meget høj service – eksempelvis var vi ved at løbe tør for flyttekasser at pakke ned i, og samme dag kom han med ekstra flyttekasser til os!

På flyttedagen følte vi os helt trygge i selskab med flyttefolkene. De behandlede vores ting med respekt og var opmærksomme på vores behov. For eksempel spurgte de, om de måtte skille et bord ad, inden de gjorde det. Det er en lille ting, men det betyder så meget for hele flytteoplevelsen. Der var overskud til højt humør og hyggesnak, men vi var aldrig i tvivl om, at de var effektive og kompetente. Vores arbejdspladser og øvrige inventar blev sat op i de nye lokaler på den helt rigtige måde. Det sikrede de sig ved at spørge flere gange og yde ekstraordinært god service undervejs.

For os som softwarevirksomhed har det kæmpestor betydning for vores serviceniveau, at vi ikke er frakoblet længe ad gangen. Effektiv flytning var derfor vigtigt for os, så vi hurtigst muligt kunne komme i gang med arbejdet igen. Aalborg Flyttefirma fik os hurtigere gennem flytningen, end vi havde turdet håbe på – på trods af at vi er 25 ansatte i firmaet, og flytningen inkluderede alt fra skrivebordsstole og computerskærme til køkkeninventar.

Aalborg Flyttefirma hjalp os trygt, godt og hurtigt igennem en omfattende flytning. Folkene var effektive, professionelle og hurtigere, end vi havde forestillet os! Vi giver Aalborg Flyttefirma vores varmeste anbefalinger.

logicmedia