Spring til indhold

Aalborg – Odense flytning

Tryg og sikker flytning til Odense på Fyn

Flytning mellem Aalborg til Odense – eller fra Odense til Aalborg – så kontakt Aalborg Discount Flyt og få et godt tilbud på din flytning til Odense. Kontakt os i dag på tlf. 4037 7522.

Hos dit lokale flyttefirma i Aalborg lægger vi stor vægt på den personlige kontakt, den professionelle indstilling og de konkurrencedygtige priser. Vi klarer også erhvervsflytning mellem Aalborg og Fyn  – og den anden vej.

Står du eller en i familien og skal flytte fra Fyn til Aalborg ? Vi kender Aalborg som vores egen baglomme, så kan tilbyde dig en tryg og behagelig flytning. Vi lægger stor vægt på at du får en god flytning, hvorfor vi også lytter til dine ønsker. Flytning til Odense klarer vi for dig, så du kan ordne alt det andet praktiske, der er ved en flytning på tværs af landet.

Vi styrer flytningen

Vi ved, at der er meget at holde styr på i forbindelse med en flytning. Derfor er det betryggende at overlade nogle af opgaverne til et professionelt flyttefirma, der har flyttet mange gange før.

Vi møder op med erfarne flyttefolk, som du trygt kan overlade dine ejendele til. Hvis du ønsker det, pakker de det hele ned for dig, inden de kører det frem til dit nye hjem. Her kan du selv pakke ud eller bestille os til at gøre det for dig. Det vigtigste for os er at du føler dig tryg og dermed får en god flytning.

Lej flyttekasserne hos os

Der skal mange flyttekasser til, når et helt hjem skal pakkes ned. Også mange flere, end man lige tror. Hos Aalborg Discount Flyt kan du leje alle de flyttekasser, du har brug for. Og når du er færdig med at bruge dem, kommer vi og henter dem. Så slipper du for at skulle opbevare en masse flyttekasser, når flytningen er overstået. Vi tilbyder også du selv kan hente dem på vores lager.