Spring til indhold

Erhvervsflytning i Aalborg

flyttemand fra aalborg discount flyt

Vi udfører erhvervsflytninger
i Aalborg og Nordjylland

Aalborg Discount Flyt sørger for en meget professionel erhvervsflytning. Vi har mange års erfaring med flytning af både store og små virksomheder.

Vores flyttekonsulent kommer gerne ud og kigger på lige netop din opgave. Jeres ønsker bliver der lyttet til og dermed får i den bedste flytning. Så mangler du flytteservice i Aalborg, så giv os endelig et kald.

Vi kan faktisk hjælpe med kontorflytning / erhvervsflytning i hele Danmark.

 

Erhvervsflytning – Effektivt og professionelt.

Har jeres virksomhed brug for en professionel og effektiv samarbejdspartner til erhvervsflytning? Så tag fat i os fra Aalborg Discount Flyt, for flytning af kontorer starter altid med en samtale om hvad i ønsker. Så kontakt os på Tlf. 4037 7522, hvis i søger professionel flytteservice i Aalborg.
Hos os bliver i altid mødt med et smil og vores flyttemænd står altid klar til at hjælpe jer på den bedste og mest effektive metode. Vi har stor erfaring og ekspertise inden for erhvervsflytninger, og vi har hjulpet mange forskellige virksomheder i Aalborg.

Flytteservice nat og dag

Vi ved, at erhvervsflytninger skal ske hurtigt og gnidningsfrit. Arbejdspladserne skal stå klar igen næsten med det samme, så medarbejderne hurtigt kan arbejde videre det nye sted. Derfor er vi også klar til at flytte på ’skæve tidspunkter’, så du og dine medarbejdere mærker så lidt til flytningen som overhovedet muligt. Vi kan for eksempel flytte i weekenden, hvis det passer jer bedst.

God planlægning gør flytningen lettere

Det er altid en stor opgave at flytte alting fra et sted til et andet. Og opgaven kan føles næsten uoverskuelig, ikke mindst når det er en stor virksomhed, der skal flytte og være klar det nye sted på meget kort tid. Hos Aalborg Discount flyt har vi prøvet det mange gange før, derfor ved vi, at god planlægning gør en stor forskel. Vi rådgiver gerne om den bedst mulige løsning. Og vi tager os gerne af alt lige fra mindre flytninger internt, til flytninger af virksomheder med mange kvadratmeter, måske over store afstande. Du får altid en flytteservice som er helt i top.

Vi hjælper gerne med hele processen fra start til slut – eller blot med dele af processen, hvis I foretrækker det. Vi planlægger forløbet grundigt, inden vi går i gang med at pakke det hele forsvarligt ned. Derefter sørger vi for at fragte det hele sikkert frem til den nye adresse. Vi har de hjælpemidler der skal til fx. vores flyttelift, sækkevogne og vores hunde.
Kontakt os endelig på Tlf. 4037 7522 – og lad os sammen komme i mål med jeres erhvervsflytning/ kontor flytning.