Spring til indhold

Studenter flytning

Nem og billig flytning til fast pris

Vi tilbyder studenter flytning til fast pris da du sikkert ikke har mange penge på kontoen. Og SU’en skal strækkes godt og grundigt for at få råd til det nødvendige. Det ved vi hos Aalborg Discount Flyt, og derfor har vi lavet et særligt flyttetilbud til studerende som flytter internt i Aalborg kommune.

Det vil sige at står du og skal have udført en studenter flytning fra Nørresundby til Aalborg – kan vi hjælpe dig. Ring til Kim på tlf. 4037 7522.

Studenter flytning til fast pris

2.900 kr. incl moms og forsikring
  • Op til 30 kvm.
  • Tillæg pr. sal over stuen: 500 kr.
  • Last op til 800 kg.
 

Vi tilbyder flytning for studerende til en fast pris på 2.900,- kr. inkl. moms. Til den pris flytter vi alt i et værelse på op til 30 m2. Og prisen gælder ved alle flytninger til og med stueetagen.

Bor du højere oppe – eller skal du flytte til et sted, der ligger højere oppe – er der et tillæg på 500,- kr. pr. sal, der ligger over stueplan.

Vores priser er lette at gennemskue, så du kan selv regne ud, hvor meget din flytning kommer til at koste.

Studieprisen gælder hele året rundt ved flytning i Aalborg kommune

Ved studiestart i september er der mange studerende, der skal flytte til en ny by. Du er måske en af dem. Og hvis du ikke lige har mulighed for at låne en stor varebil eller en bil med trailer hos venner eller familie, kan du i stedet leje os til at flytte for dig. Så skal du ikke tænke på, hvordan du arrangerer transport fra din gamle adresse til den nye, eller hvordan du får fat i nok stærke arme, til at bære alle møbler og flyttekasser. Vi kommer nemlig med både flyttebil og flyttemænd.

Du kan også have behov for at flytte undervejs i dit studie. Uanset hvornår du skal flytte, er du meget velkommen til at kontakte os. Tilbuddet om en særpris for studerende gælder hele året rundt- dog kun ved flytning i Aalborg kommune. Så kontakt os og hør mere om vores studenter flytning.

 

Book os til din næste studenter flytning.

Hvis du bestiller en studenter flytning hos os, tager vi os af både transport og flytning af flyttekasser, møbler og andet indbo.

Det eneste, du selv skal gøre, er at pakke alle dine ting i flyttekasser, der er solide nok til at kunne klare flytningen. Vi anbefaler på det kraftigste flyttekasser i 7mm tykkelse. Sørg for at fordele tunge og lette ting i de forskellige kasser, så du ikke står med en kasse fyldt med bøger, der er umulig at løfte. Vi siger max. 15 Kg/ kasse.

Du er velkommen til at bruge dine egne flyttekasser, hvis du har nogen. Og ellers kan du leje dem hos os. Vi tilbyder enten at du kan hente/aflevere dem igen på vores lager eller at vi levere/ afhenter dem igen. Og hente dem selv er selvfølgelig den billigste løsning, hvor løsningen med levering er det letteste.