Spring til indhold

Aarhus flytning

Lokalt flyttefirma med stor rækkevidde

Hos Aalborg Discount Flyt flytter vi i hele landet. Men som et Aalborg-baseret flyttefirma, så foregår de fleste af vores flytninger naturligt nok i Nordjylland med flytninger til eller fra Aalborg. Og ofte hedder destinationen København, Aarhus, Odense eller en anden af Danmarks større byer. Så er din kommende flytning fra Aarhus til Aalborg eller en anden by så vil vi meget gerne hjælpe dig med det.

Vi kan hjælpe med det hele

Du kan bestille os til at klare hele flytningen for dig. Så pakker vi hele dit hjem ned, sørger for at flytte alt til det nye sted. Har du mod på det kan du også selv sørge for at pakke ned og pakke ud – så kommer vi med flyttebilen og de antal flyttemænd der er nødvendigt og klare selve flytningen. Har du brug for at leje flyttekasser, kan du leje dem hos os. Vi leverer dem på din gamle adresse og henter dem på den nye, når du har pakket ud. Nemt og bekvemt.

Flytning til Aarhus

Vores flyttemænd ved hvad der skal til for du får en tryg og behagelig flytning til og fra Aarhus. Hos Aalborg Discount Flyt tilbydes du en privat flytning, der dækker dine behov og passer til dit budget. Vi flytter i hele Danmark og til priser hvor alle kan være med.
Vi har dankort maskine i bilerne og bruger ligeledes mobile pay. Så betaling ordnes sikkert og nemt efter endt flytning.

Flytning til konkurrencedygtige priser


Aalborg Discount Flyt er dit lokale flyttefirma, der er lille nok til at være personlig, men stor nok til at være professionel. Vi står klar til at hjælpe dig med flytning til eller fra Aarhus. Så søger du et seriøst og professionelt flyttefirma i Aalborg, så tag fat i os på Tlf. 4037 7522

Vores ambitionen er at blive det foretrukne flyttefirma i hele Nordjylland. Se vores 5 stjerner på facebook : aalborgdiscountflyt eller se vores Trustpilot.