Spring til indhold

Flytte på plejehjem?

Tryg og behagelig flytning til plejehjem

Står du i en situation, hvor du skal hjælpe en der skal flytte? Det kan være din mor eller far, der skal flytte på plejehjem, eller flytte til en mindre bolig, hvor det hele er mere overskueligt. I sådan en situation kan det være svært for ældre mennesker at få styr på det hele. Der er mange nye ting der skal tænkes over, når man står og skal flytte. Uventede udgifter og skjulte omkostninger er nogle af dem – derfor vil vi hos Aalborg Discount Flyt sikre os, du får den vejledning der skal til – når vores kunder er glade, er vi glade.

Så søger du flytteservice til dig selv eller et familie medlem så kontakt os på Tlf.  4037 7522 – og lad os snakke om mulighederne.

Plejehjemsflytning

Pris 4.000 kr. incl moms og forsikring
  • Til/fra plejehjem (max. 50 kvm.)
  • Tillæg pr. sal over stueplan: 500 kr.
  • Last op til 800 kg.
 
Få professionel flytteservice

Noget af det vigtigste når man skal flytte et nyt sted hen er at skabe sig et overblik. Ældre kan have svært at finde frem til en flyttemand i Aalborg – især hvis man ikke er på internettet. Hos Aalborg Discount Flyt ved vi hvor vigtigt det er at alle er med. Derfor er det ofte børnene eller børnebørnene, der får den opgave at finde en flyttemand og koordinere de svære beslutninger. Når du vælger flytteservice hos os, slipper du for at slæbe tunge flyttekasser, og dine møbler er i sikre hænder.

Fordelene ved Aalborg Discount Flyt

Hos Aalborg Discount Flyt har vi en lang række fordele, du ikke finder ved en normal flyttemandsforretning. I kan flytte i den fart, i har brug for. Vi er perfekt, til når du skal hjælpe dine forældre med at flytte på plejehjem. Når vi flytter for jer, kan i flytte i ro og mag, uden i skal slæbe flyttekasserne selv. Hvis det ønskes pakker vi også gerne indbo ned for jer.

Vores flyttefolk sørger for en tryg og behagelig stemning, så den ældre og de pårørende føler sig trygge.
Læs hvad Helle Kjær skrev 16 Oktober 2023 efter vi flyttede hendes forældre på plejehjem. Se det på Trustpilot her.

Fuldstændig fantastisk oplevelse. Sjældent har jeg oplevet så arbejdsomme og vanvittig flinke og omgængelige mennesker. KÆMPE anbefaling herfra.”

 

Flytteservice for ældre

Vi har en flytteservice til en fast pris for ældre, der skal flytte på plejehjem eller i en ældrevenlig bolig. Prisen er 4.000 kr. for alle flytninger fra stueetagen til stueetagen. Ligger den nuværende eller den nye bolig højere end stueetagen, er der et tillæg på 500 kr. pr. sal, der ligger over første sal. Prisen er gældende ved flytning internt i Aalborg kommune, skal du flytte fra eller til en anden kommune, kontakt os da for at få et uforpligtende tilbud. Vi kalder det fast pris på plejehjems flytning.
Vi flytter meget ofte i Nørresundby og Aalborg. Et plejehjem vi ofte besøger er det nye plejehjem i Aalborg – Markusgården.

Den faste pris inkluderer flytning af flyttekasser og indbo. Nedpakning skal den ældre og de pårørende selv stå for. Vi kan dog tilbyde at klare den opgave også, hvis I selv vil slippe for det. Så sørger vi naturligvis for flyttekasser og pakke materiale – og vi henter kasserne, når i har pakket ud.
Og heller ikke her er der nogen stress – i kan have kasserne så længe det er nødvendigt. Så når kasserne er tømt ringer i blot og vi kommer efter dem hurtigst muligt. Om der går en måned er os lige meget, bare vi får dem igen ,-)

 

Lej flyttekasserne hos os

Vælger I selv at pakke tingene ned, kan I selvfølgelig bruge jeres egne flyttekasser. Men I kan også vælge at leje flyttekasser hos os og få dem leveret/afhentet igen. Denne løsning er den nemme løsning for når I har pakket dem alle ud i det nye hjem, kommer vi og henter alle flyttekasserne igen. Så slipper I for at skulle ud at investere i flyttekasser. Og I skal ikke tænke på, hvor I skal gøre af dem bagefter. Vi tilbyder også i selv  kan hente dem på vores lager. Det er helt op til jer.

Opmagasinering af det, der ikke er plads til

Det kan være svært at flytte til en bolig, der er mindre end den nuværende, for så slipper man ikke for at skulle skille sig af med nogle ting. En anden mulighed er dog at opmagasinere nogle ting, indtil der måske er andre i familien, der får brug for dem og dermed glæde af dem. Hør nærmere om mulighederne hos Aalborg Discount Flyt. Vi har selv eget lager som er opvarmet og med alarm. Du får dit eget lille rum som i kan komme og gå til i åbningstiden.

Hvordan hjælper vi vores forældre bedst med at flytte på plejehjem?

Der er ikke noget entydigt svar på det spørgsmål. Først og fremmest handler det om hvilke behov, i har. Det hele skal foregå stille og roligt så den ældre ikke bliver forvirret. Vores flyttemænd er behagelige og super rolige. Det fjerner det stress som ofte er forbundet med en flytning til plejehjem.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at vejlede dig bedst muligt så i får den bedst mulige oplevelse når i skal flytte. Vi ved, hvor vigtigt det er, at I bliver glade, så kontakt os her på tlf.  4037 7522